Bruine vloot

Charter met de Bruine vlootUniek in de wereld is onze 'Bruine vloot', een armada van prachtig getuigde traditionele schepen uit de 19e en begin 20e eeuw. Tjalken, klippers, schoeners, botters, aken en ander zeilvarende schepen, die in vroeger dagen vracht vervoerden over binnen- en kustvaart.

Deze schepen zijn tegenwoordig omgebouwd voor passagiervervoer en kunnen tussen tien en dertig gasten herbergen. Er worden tochten mee gemaakt over het IJsselmeer en het waddengebied, of desgewenst verder naar de Duitse Bocht of zelfs naar Kopenhagen. U doet 's avonds een gezellige vissershaven aan, u overnacht daar op de perfect geregelde accommodatie van het schip, en de volgende ochtend hijst u de zeilen en vaart u weer verder.

U snuift frisse lucht in en u waant zich in betere tijden. U leert het schip besturen, u navigeert en u zet aan de hand van de wind en de kaart uw koers uit. Na een week varen op zo'n schip voelt u zich volledig herboren en zou u het liefst zeeman als beroep hebben gekozen. Voor informatie over deze prachtige en interessante tochten kunt u bij ons kantoor terecht.

Klik op de foto voor informatie over een aantal schepen
van onze Bruine vloot

informatie over schepen van onze Bruine vloot

Prijzen zijn gebaseerd op donderag, vrijdag en zaterdag.
Overige dagen zijn met 10% korting.
Voor het laagseizoen geldt een extra reductie van 10%.

Naar boven

Wat doet Boat & Company? | Botenverhuur en rondvaarten in en om Amsterdam
Midweekse boottochten rond Amsterdam
| Cruises
Party Ships | Verhuur motorjachten | Verhuur zeiljachten | Yachting International | Home


info@boatandcompany.nl