Verhuur zeiljachten


U bent zeiler, maar u heeft nog geen gelegenheid gevonden om verre reizen te ondernemen in gebieden waar wind en weer een ideale factor vormen. U heeft altijd wel in subtropische wateren willen varen, waar zwoele winden met de regelmaat van dag en nacht komen en verdwijnen, het water aangenaam van klimaat en helderheid is en uw schip begeleid wordt door dolfijnen en andere (eetbare) zeedieren.


Via ons bureau kunt u zo'n tocht gaan maken: bijvoorbeeld naar en door het Caribisch gebied; u vaart van eiland naar eiland. Ruim 130 havens liggen daar op uw komst te wachten. Eilanden met namen die een verwachting oproepen en daaraan beantwoorden: Pointe Brunet, Trois-Illets, Cul de Sac Bay, San Juan, Sandy Point, Mole St-Nicolais, om er maar een paar te noemen.


Ook voor zeiltochten op de Middellandse Zee kunt u bij ons terecht. Maak een afspraak. Wij staan klaar om u te adviseren.

 

Reisbureau Boat & Company is agent van de onderstaande gerenommeerde charterbureaus. U kunt alle arrangementen die ze in hun pakket hebben rechtstreeks bij ons boeken. Bel daarvoor ons kantoor: 020-3205841.

Klik op de tekst in de kaders voor een
kijkje op hun websites.


Kiriakoulis Mediterranean
charters in de Middellandse Zee
en het Caribisch gebied


Gotland Charters
charters vanuit Barcelona in het
westelijke Middellandse-Zeegebied


Kavas Yachting
zeiltochten in Griekenland, Turkije en Italië


Naar boven

Wat doet Boat & Company? | Botenverhuur en rondvaarten in en om Amsterdam
Midweekse boottochten rond Amsterdam
|
Bruine vloot | Party Ships | Cruises
Verhuur motorjachten
| Verhuur zeiljachten | Home


info@boatandcompany.nl